Bob de bouwer(s) & het frame (week 31)

Woensdag 3 augustus was het dan eindelijk zover, Kristian (mijn broertje) en ik maken een start met het opzetten van de stalen frames. Het was die dag (en later blijkt de hele bouwvak) verschrikkelijk heet, zo'n 30 graden met gevoelstemperatuur 35+ in de zandvlakten van Wolvega.

Helaas zijn we de woensdag niet bijzonder ver gekomen, dit omdat we slecht voorbereid waren qua mankracht en gewicht van de frames. Gelukkig heeft de buurman ons die middag geholpen en hadden we toch nog iets staan.

Dag 1 - 3 augustus 2022

Het bleef de hele week behoorlijk warm, te doen, maar wel echt afzien. Naast het zware werk, beperkte handjes. Gelukkig hebben we donderdagmiddag een Manitou kunnen ophalen, die heeft naast de schaarlift ons ontzettend geholpen het werk lichter te maken. Deze hebben de buurman en ik donderdagmiddag opgehaald uit de Basse. Wat een uitkomst!

Dag 2 - met mankracht zonder Manitou

Op dag drie heeft mijn zwager geholpen (5 dagen uiteindelijk) echt geweldig! We hebben een mooie slag gemaakt met het goede materiaal, hulp van de buurman en mijn zwager. De foto's zeggen genoeg!

Lekker bezig Gijs!
Dag 3 - vrijdag 5 augustus
Handige Manitou!
Dag 4 - 6 augustus
Tijd voor een selfie
Dag 5 - 7 augustus
Dag 5 - 7 augustus

Het frame staat bijna op 1 dakdeel na, deze gaan we morgen (maandag 8 augustus) plaatsen met hopelijk ook wat beplating. Intensieve maar productieve week!