Bob de bouwer(s) & bekleden (week 32)

Gelukkig was het deze week enkele geen graad koeler, we hebben dus op een gegeven moment splitdiensten gedraaid. Maandag en dinsdag is Gijs (mijn zwager) voor het laatst dus we moesten nog even goed doorstampen, ondertussen was de Buurman een vast geheel geworden van ons bouwteam. Top!

Vanaf woendag werd het zo warm dat we ervoor hebben gekozen om door te gaan in soort van split diensten, dus s'ochtends op tijd beginnen rond 7 uur en dan rond half 12 stoppen om vervolgens s'avonds rond 7 uur weer verder te gaan. Op die manier hebben we de warmste hittegolf sinds mensen heugenis kunnen doorstaan. Oh, ook nog 2 rustdagen woensdag en donderdag. Iets met personeelstekort :) Ook hier weer een hele rits aan foto's en een leuke video (iets minder voor de portemonee), van de Manitou met een lekke band. Gelukkig heeft Woko Wolvega het in onze middag siesta netjes opgelost en konden we s'avonds weer verder! 

8 augustus - laatste dakdeel
8 augustus - En eerst beplating
9 augustus - de opzichters zijn even langs gekomen
9 augustus
12 augustus - dak rechts
13 augustus
14 augustus, bijna dicht - alleen de achterkant nog & waterdicht maken
14 augustus - Hoppa en dicht
15 augustus - dak purren & vastzetten
15 augustus - zetwerk 'netjes maken'
16 augustus - Nok erop en zetwerk zijkant/daken klaar
16 augustus - duimpje omhoog (klaar voor nu)

De loods is waterdicht (maar goed ook) het heeft diezelfde nacht behoorlijk geregend, en de volgende dag was alles nog netjes droog. Het is nu wachten op het hout, de kozijnen, overhead deur en dan kunnen we een slag maken om dan ook alles diefstal dicht te maken :) Ohja en het inpandige kantoor, maar later daarover meer.