Over mij

Ik ben Edwin Kruis. Ik ben 38 jaar en ik ben geboren in Leeuwarden, maar woon nu in Wolvega. Ik heb twee kinderen, Max (5) en Sam (3). Samen met mijn vrouw Madelon runnen we Belco, klantenservicesoftware voor webwinkels. Ik zie mezelf als een ondernemer die ingesleten patronen wil doorbreken door nieuwe bedrijfsmodellen te bouwen. Deze ideeƫn hebben allemaal ƩƩn richting: "jezelf de kracht geven" om gedaan te krijgen wat je wilt zonder afhankelijk te zijn van iemand anders.

15+ jaar ondernemer

Ik ben ondernemer sinds 2008. Ik werkte op interim basis als directeur voor een webhosting bedrijf, en daarvoor had ik verschillende (klantenservice) management functies bij bedrijven als PostNL en de Belastingdienst.

In 2008 maakte ik de stap naar het ondernemerschap. Ik runde in 2008 twee succesvolle webwinkels en verkocht deze in 2010. In 2014 ontmoette ik mijn oud-compagnon en we bedachten Belco. Nu, 8 jaar later, werken we voor duizenden gebruikers en meer dan 250 e-commerce bedrijven in Nederland en Belgiƫ.

Sociaal ondernemen

Als ondernemer is het belangrijk om na te denken over de goede en slechte dingen die je kunt doen. Ik hou er niet van als mensen zeggen "ja maar" of "dat doen we toch altijd" Als iemand geen onderbouwing voor zijn antwoord heeft, neem ik zijn antwoord niet serieus. Er is altijd een betere manier om beter te doen. Ik wil je meenemen op mijn missie om de wereld mooier te maken dan toen ik hem aantrof. :)

Kom in contact